Sokszor elektronikus úton kapjuk meg a hivatalos kitöltendő dokumentumokat (jelentkezési lap stb) és nemegyszer ugyanúgy elektronikus formában kell visszaküldeni. Két lehetőség közűl választhatunk: Vagy temérdek időt elpazarolva kinyomtatjuk, kitöltjük majd végül valami pdf készítővel ( mondjuk Open Office-ba beszúrva a bescannelt képet ) ismét pdf-é alakítjuk ( megkímélve ezzel a másik oldalon ülő technikai analfabéta titkárt a vesződségtől) - vagy a címben már említett FillAnyPdf.com oldalhoz fordulunk:

 

  Az oldal SSL titkosítással dolgozik. Annyi a teendőnk, hogy feltöltjük a kitölteni kívánt dokumentumot, és az eszköztáron szereplő eszközökkel (szövegdoboz, szabadkézi rajz, szimbólum) beírjuk az adatokat. Az oldal nem csak egyszerű usereknek nyújt segítségéget: A feltölttött pdf doksihoz kapunk egy linket, amit bárkinek elküldhetünk, (sőt még embed kódot is) hogy kitöltse az űrlapot.

A szolgáltatás a versenyek/rendezvények szervezőinek is hasznos, mert így sok helyre elküldhető, egyszerű, egységes kitöltési módot biztosít. A mások által kitöltött kész dokumentum pedig visszajön az általunk megadott mailcímre. Egy ingyenes, egyszerű, regisztráció nélküli, Google Forms-hoz hasonló szolgáltatás....

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr141788152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása