És igen. 2009 augusztusa óta 100 poszt született. Na és akkor mi van? Ez semmi.

Miért kezdtem el blogolni? Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Ez nem egy énblog. Rólam még egy szó sem esett. Vagy mégis? Hisz itt gyűjtöm össze, hogy mi is érdekel engem. Sajnos nem tudtam napi rendszerességgel írogatni, időm se, meg kedvem sem volt, hisz még érettségi előtt állok - vannak más teendők is.

Új technológiai vívmányok bemutatása, érdekességek leírása, egy-két saját program, weboldal-tesztek, picike programozás, geek képek stb... ami itt van, és lesz. Büszke vagyok a 20'000 eddigi látogatóra, nem hittem volna, hogy amit 18 éves fejjel írok, azt valakit rajtam kívül érdekelni fog.

Lehet, hogy túlzásba vittem... Frusztráló, hogy amikor olvasok egy könyvet, automatikusan keresem a lap szélén a gördítősávot. 

 Folytatom amíg tudom. Valahogy mindig lesz, mert úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.

Ahoy:Numlock Holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr821747838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mourinho már nem a király 2010.02.12. 12:58:12

Furcsa, hogy általában kevés a hozzászólás. Én nemrég találtam rád, és sok érdekes dolgot összegyűjtöttél, szóval ne hagyd abba :)
Gratula, és csak így tovább!

numlockholmes 2010.02.12. 13:17:48

Köszi! Manapság az emberek sehova sem szeretnek kommentezni... Sok nagyobb informatikai blog be is szeretné tiltani, vagy korlátozni a kommenteket (lásd webisztán, itt: kul.hu/2qtp ), mivel idézem "a kommentelési lehetőséget sokan csetelésre, offtopik témák felvetésére, spamelésre, direkt marketingre és - páran - trollkodásra használják."

Persze ez itt nem fenyeget... Én is sok az enyémhez hasonló kis blogot olvasok, és nem igazán van kedvem odaírni valamit. Mert minek, csak az időt rabolja. Az emberek inkább a Facebookon lógnak, (legalábbis az engem körülvevő emberek), az sokkal interaktívabb stb... Meg kevés ember látja az informatika szépségeit. Az informatikusokat mindenki begyöpösödött, autista kocka embereknek tartja, akik egész nap a gép előtt ülnek. Nem. Főleg azok nem akik blogírásba kezdenek. Egyszerűen csak érzik, hogy kell egy kis szelet nekik is az internetből.

Zodarr 2010.07.18. 01:36:05

Hali!
Ugyan csak most találtam ezt a blog-ot, de úgy gondolom (részemre) alakalmanként érdekes dolgokról szól. Pedig, fogalmazzunk úgy, hogy nem egy kezdő felhasználó vagyok :)

Mellesleg megjegyzem, hgy előfordult már, hogy a monitoron mászkáló legyet akartam "leklikkelni" :)

További jó estét, reggelt, vagy ami éppen van.

czepe 2011.02.14. 00:20:15

Nem ! Nem jól gondolod.Ez emberi szükséglet, hogy valahogy, valahova leírja, összegyűjtse az őt érdeklő dolgokat, pl nem lennének fényképalbumok,bélyeggyűjtemények stb.A szuper ebben az hogy mindenkivel megosztod ezeket a számodra fontos dolgokat. Csak biztatni tudlak: Így tovább!

numlockholmes 2011.02.14. 00:27:37

@czepe: Köszönöm a biztatást! ;)

süti beállítások módosítása