Ha online felméréseket készítünk, vagy csak egyszerűen több információt szeretnénk megtudni valamiről, és nem szeretünk a böngésző tab-jai között állandóan váltogatni akkor a következő oldal nekünk való. Látogassunk el a googlegooglegooglegoogle.com oldalra, ahol egyszerre 4 keresést is lebonyolíthatunk, így kizárt dolog, hogy elveszítsük a fonalat, hogy éppen melyik böngésző-fülön éppen milyen keresés található. A dolog kicsit pihentagyú, de hasznos is lehet:

 Az oldal nem csak a Google keresésről szól (van Wikipédia gomb is mindegyik frame tetején), hanem a 4 ablakban más oldalakra is elnavigálhatunk a kis zöld nyílra kattintva. Az aktuális állapotot elmenthetjük, és ha kezdőlapnak beállítjuk ezt az oldalt, akkor a böngésző indításakor egyből a kedvenc weboldalaink fogadnak minket. Aki jó nagy monitorral rendelkezik, annak főleg hasznos ez az oldal.

5g4

A bal alsó sarokban található menüben lehetőségünk van átszabni az oldal kinézetét, (nem feltétlenül kell 4x4-es elrendezést használni) vagy az előzmények között kereshetünk.

6g4

Íme használat közben:

 1g4

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr691700765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása