Ha egyszerre több közösségi hálózatban is részt veszünk, elég nehéz lehet nyomon követni a közösség életét. 100 db megnyitott böngészőablak, mindegyikben egy közösségi site, a tálcán sok-sok megnyitott csevegőprogram - azt se tudjuk hová nézzünk... A Yoono desktop nevezetű alkalmazás segítségével egy központi helyről érhetjük el az összes közösségi site-ot, és üzenetküldö alkalmazást - nagyban megkönnyíti az életünket:

A felkínált szolgáltatásokat egyenként is használatba vehetjük, de célszerűbb, ha létrehozunk egy Yoono-fiókot, aminek segítségével egyszerre is bejelentkezhetünk az összes általunk látogatott közösségi hálózatba, ha regisztrációkor beírjuk egyenként a szolgáltatásokhoz tartozó jelszavainkat. Nagy könnyebbség, hogy ezt csak egyszer kell elvégezni, tehát a program indításakor csak 1 db felhasználónév/jelszó párost kell beírnunk az 5-6 darab helyett.

1yo

Ha mégis egyenként jelentkeznénk be, akkor ez a képernyő fogad minket. Persze lehetőségünk van a jelszó eltárolására, így a Windows indulásakor a program azonnal kapcsolódik, de ha többen használunk egy gépet, akkor a fent leírt lépések ajánlottak.

2yo

Így néz ki a Twitter felület. Azt hinnénk, hogy hiszen ez csak egy kis böngészőprogram, ami beépül az óra mellé a system tray-be, de tévedünk, mert nagyon sok hasznos szolgáltatás bújt meg benne - többek között a linkrövidítés, és az automatikusan felbukkanó értesítések (ha valami változás történik a közösség életében - képfeltöltés, új komment stb, ezt mi állítjuk be).

4yo

Tehát, ez nem csak egy egyszerű böngésző, mivel egyszerre több hálózatba is el tudja küldeni az üzenetünket, felgyorsítva ezzel az információáramlást.

7yo

A program tetején egy kereső is található, amivel nem a weben, hanem a közössigi site(ok) eseményei között kereshetünk. Hasznos szolgáltatás:


11yo

Nem kell folyton újratöltögetni a weblapokat, váltogatni az üzenetküldö programok között, hogy van-e friss hír, hanem egyszerűen csak figyeljünk a felbukkanó értesítésekre:

6yo

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr981679332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása