Sokan kedvelik a RapidShare-t, hiszen ez talán a legkényelmesebb megoldások egyike azok közül, amelyek a nagy fájlok megosztására szakosodtak. Ám letölteni onnan az állományokat már korántsem olyan kényelmes...

A Rapidshare tökéletes megoldás azoknak, aki nagy fájlokat szeretnének megosztani másokkal. A feltöltött anyagok letöltését azonban két dolog teszi kényelmetlenné: az egyik, hogy a napi letöltési limit (a fájlok letöltése között meghatározott időnek kell eltelnie) és a limitált letöltési sebesség mindaddig komoly korlátot jelent, amíg nem fizetünk elő. Ám még ha elő is fizettünk, a fájlméret korlát miatt a feltöltött anyagok általában több darabban vannak elhelyezve, így egyenként kell azokat letöltögetni.

freerapid

Kényelmesen tölthetünk le több fájlt is

 

A FreeRapidnak elsősorban azok látják hasznát, akik nem RapidShare-előfizetők. Ők a program segítségével automatizálhatják a fájlok letöltését, és bár a letöltések közötti időlimitet így is meg kell várni, ezzel már nem a felhasználónak kell foglalkoznia, a FreeRapid menedzseli helyette a letöltéseket. Gyorsabban persze csak akkor tudunk letölteni, ha előfizetünk a szolgáltatónál, de így ha lassú is marad, legalább kényelmes a dolog.
További kényelmi előny, hogy a program több linket is képes egyszerre fogadni a vágólapról, így akár együtt is kimásolhatjuk, mondjuk egy e-mailből vagy weblapról a felsorolt linkeket, és megkezdhetjük a letöltést.

freerapid

Letölthető plug-inek

 

A FreeRapid a nevével ellentétben nem csak a RapidShare-es letöltéseket teszi kényelmesebbé. Rajta kívül több, mint 150 letöltési oldalt kezel. Rengeteg plug-in tölthető le hozzá a legkülönfélébb fájlmegosztó oldalakhoz, de még a YouTube-hoz, vagy Google Picasa-hoz is. Van benne CAPTCHA felismerő, proxy kezelés, automatikus gépleállítási lehetőség, vágólapfigyelő, és a mi a legfontosabb, hogy tud magyarul!
 A program ingyenes, és mivel Java alapú, használható Windowson, Linuxon és Macen egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr61466686
Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása