Aki számítógépen dolgozik, az akarva akaratlanul összetalálkozik avval a problémával, hogy több gépen dolgozik: Egyszer a munkahelyi számítógépen, máskor pedig otthon. Minduntalan cipelni magunkkal a produktumunk legújabb verzióját nehéz feladat - sokször összekeverjük a régi és az új fájlokat, vagy elfelejtjük hazahozni (pedrive / e-mailban elküldeni).

A legjobb megoldás a Dropbox – igaz, regisztrálni kell hozzá, de ez ingyenes. A Dropbox lényege, hogy egy speciális mappát hoz létre a gépünkön, legyen az Windows, Linux, Mac vagy éppen valamilyen mobiltelefon. Amit ezután a Dropboxba mentünk vagy éppen módosítunk (zene, kép, dokumentum, bármi), az az összes többi gépen/eszközön is megjelenik, illetve változik. Nincs többé szükség arra, hogy a saját fájljainkat mozgassuk gépeink között, ráadásul fejben sem kell tartanunk, hogy mi hol van; csak dobjuk a fájlokat a „dobozba”, és minden gépünkön ott lesznek. Íme egy kis videó is minderről:

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr321592189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása