Te jó ég! 2009-et írunk, és ilyen alapvető hibákat nem szűrnek ki a webmesterek:

Adott egy oldal, ahova ha regisztrálunk, akkor kapunk egy címet, ami közvetlenül a profilunkra mutat. Például egy régi posztban írt wadja.com közösségi oldal, melynek segítségével ingyen smseket küldhetünk, tartalmazza ezt a szolgáltatást. Regisztrációkor fel is hívják rá a figyelmet, hogy lesz egy wadja.com/WADJAID oldal, (a "wadjaid" szöveg helyére képzeljük a felhasználónevünket).

Így később, ha bárkinek meg akarjuk mutatni a profilunkat, egyszerűen elküldhetjük neki a "wadja.com/felhasznalo" címet.

Nézzük csak meg a címsort, mi is van odaírva? Most éppen a "http://wadja.com/home.aspx" oldalon állok. Mi lenne, ha a "home.aspx" névvel regisztrálnék be? Én csak rendeltetésszerűen használnám a szolgáltatást... Ekkor a rendszer érzékelné, hogy ez egy profiloldal, és átirányítana arra - a főoldal helyett...

A főoldal eredeti állapotában, majd miután regisztráltam:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr421389692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása