Valós időben követhetjük nyomon az internetezők tevékenységét a "Gary's Social Media Count" nevű flash alkalmazás segítségével. A közösségi oldalak tagjainak számáról, az új blogbejegyzések közzétételéről, vagy a Google honlapján indított új keresések számáról is másodpercnyi pontossággal tájékoztat.

Az alkalmazást a különböző oldalak és a piackutató cégek által nyilvánosságra hozott legfrissebb adatok alapján hozták létre és ezek segítségével állapítja meg, hogy mi történhet a weben egy másodperc alatt. A Social Media Count számai tehát becsléseken alapulnak, de az alkalmazás ettől függetlenül átfogó képet nyújt arról, hogy éppen mivel foglalkozik az emberek többsége a világhálón. Angolul tudók előnyben:

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr291466626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása