Van webkamerád? Nincs kedved 40'000 forintot költeni Mircrosoft Kinectre? Alább olyan online elérhető webkamerás játékokat találsz, amit saját magaddal irányíthatsz. Csak engedélyezd a kamera elérését, kelj fel a gép elől és a mozgásoddal pukkassz buborékokat, üsd le a téged megtámadó nindzsát és csinálj sok vicces dolgot. Készítettem egy kis videoízelítőt. (a videoban az öcsém szerepel, és az internetes anonimitás nevében az arca ki van takarva) A video elején láthatjuk, hogy hogyan is képes pontosan behatárolni minket a játék, hogy hol vagyunk: Két képkocka közötti eltérést figyeli - épp ezért jó, ha nem mozgatjuk a kamerát (csak magunkat) játék közben:

A játékok pedig a videoban szereplő sorrendben a következők (akár több játékos is játszhatja egyszerre):

1: Target

A Target nevezetű játékban a megjelenő zöld célpontokba kell belenyúlni mielőtt eltűnnek, a piros pontokat pedig el kell kerülni. A játék egyre gyorsul, és ha messze állunk a kamerától (szóval kisebbek vagyunk a játéktérben), vagy éppenséggel a kamerát magasra nézően állítjuk be akkor így nehezíthetjük a játékot.

2: Ninja

A képernyő széléről felénk közeledő nindzsákat kell leütnünk, mielőtt megsuhintanak a kardjukkal.

3: Motion Bubbles

A képernyő tetejéről leeső buborékokat kell kipukkasztanunk - elkerülve a tüskés bombákat amihez, ha hozzáérünk sok pontot levon. 

4: Candy Catch

A Candy Catch nevezetű webakmerás játék nem csak holmi elkapós játék, mint a fenti három, hanem itt a webkamera képe véletlenszerűen tükrözésre kerül vízszintesen vagy függőlegesen, ezáltal nehezítve a játékot. Így nem csak olyan, mintha egyszerűen egy tükörbe néznénk, hanem itt már néha ellentétesen kell mozognunk. Halloweeni játék - a töklámpásokat kerüljük el, a cukorkákat gyűjtsük be! Trick or treat?

5: Bubbles

Lassú buborékpukkasztós játék. A sárga színűeket el kell kerülni. Gyűjtsünk össze minnél több pontot!

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr312622740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regmaster 2011.01.30. 16:16:19

Ez nagyon jó! Vagy egy órát szórakoztam ezzel, de már elfáradtam! :D

subdiaz 2011.01.30. 17:44:49

eddig erről még nem hallottam, de tetszik a technológia

dijumvisu 2011.02.14. 17:57:11

Ez faja kipróbálom!

süti beállítások módosítása