Remélem mindenkinek kellemesen telik a karácsonyi szünet - békességben, boldogságban a családdal, sok sütievel és reszkessetek betörők nézéssel. ;) Ilyenkor kikapcsolódás képpen, vagy esetleg a karácsonyfa alá csempészett új számítógép kipróbálásához jól jöhet ez a kis játékösszeállítás ami mindenkinek garantáltan kellemes perceket szerezhet akár a logikai, akár a kaland vagy az akciójátékokat kedveli. Mindegyik játék teljes verziós, ingyenes kiadás.

Versenyzős: Moto Racing (23 mb)

A versenyzős játékok kedvelőinek szól a Moto Racing névre hallgató játék. 18 különböző pályán keresztül próbálhatjuk ki motorvezetői képességeinket.  A mindössze 23 megabyteos játék kitűnő grafikával rendelkezik és a játékmenetet sem lehet megszólni. A terep nehézsége és a versenytársaink lökdösése kihívást jelent. A nyilakkal irányíthatjuk a motort, a Q és a W gombokkal pedig egy könnyed rúgó mozdulatot ejthetünk meg az épp mellettünk pöfögő járgány fele. Gépigénye szinte nincs a játéknak - de ha 10 évnél idősebb gépünk van, akkor javaslom kapcsoljuk ki a játék indításakor felugró kis ablakban a motin blur effektet.

 Klikk a nagyobb méretért!

Ügyességi: A-Ball (10 mb)

A faltörő játékok történelme egészen 1972-ig vezethető vissza, egészen a híres pong játékhoz. A fekete-fehér televízión játszható pingpongozós játék második változatában már a pályán megjelenő akadályok is színesítették a játékot. 35 évvel később már 3D effektek és a magasból hulló extrák teszik kihagyhatatlanná a játék kipróbálását.

 

Lövöldözős: Hidden and Dangerous (264 mb)

1941-ben játszódó akciójátékban egy elit alakulatot fogunk irányítani az ellenséges vonalak mögött. A 10 hadjáratot és 23 küldetést tartalmazó háromdimenziós játék alkalmas többjátékos üzemmódra is. Még egy 300 Mhz-s gépen is elfut - nyugodtan indítsuk maximális grafikai beállításokkal. Én anno fél év alatt vittem végig - nagyon érdekes volt. Küldetések előtt összeválogathatjuk milyen fegyvereket és kiegészítőket viszünk. Ügyesen válasszuk meg az alkalmazott stratégiát, legyen szó lopakodásról, vagy közelharcról - legyünk csapatjátékosok.

 

Gyerekeknek: Funny Miners (46 mb)

Bányász törpök életébe kukkanthatunk bele és megtanulhatjuk hogyan kell kitermelni a drágakövket. Egy egész törp falvát irányíthatunk. Manapság egyre népszerűbbek az egyszerű, időmenedzselős játékok. Ez pont egy ilyen. Kellemes zenével megáldott, erőszakmentes, aranyos játék.

  

Stratégia: S.W.I.N.E (900 mb)

Nyulak és disznók harca. A két állat-hadsereget összesen több mint húsz küldetésen keresztül irányíthatjuk. Ne egy megszokott két órás bázisépítős, majd 10 perc megtámadós valósidejű stratégiára, gondoljunk, itt nincs lehetőség totojázni, építkezni. A pörgős játékmeneten van a hangsúly, már kezdetben is neki kell ugranunk apró csapatunkkal a nehéz kihívásoknak. A sikeres küldetések után szerzett stratégiai-pontok erejéig sok mindennel bővíthetjük a csapatunk haderejét.

 

Logikai: Rome Puzzle (11 mb)

Hangulatos logikai játék. Húzzuk össze az azonos tárgyakat, hogy minimum három legyen. A játék lényege, hogy elég aranyat, fát, ételt stb. gyűjtsünk ahhoz, hogy meg tudjuk építeni saját Rómánkat. Ha rávisszük az egeret az épületek melletti szövegre, akkor kiírja, hogy mi kell ahhoz, hogy megvásárolhassuk. Egyszerű szabályok, azonnal bele lehet tanulni. Változatos pályák, szép kidolgozás és kellemes háttérzene cirógatja az érzékszerveinket.

 

Klasszikus: Pacmaniac (2 mb)

A klasszikus Pacman ingyenes 3D remake-je, kiváló ügyességet igényel. Kétség kívül az egyik legjobb remake-je a hőn szeretett klasszikusnak. A Pac Mania sajátossága a 3D grafika, az ellenfelek átugrásának lehetősége, és a 3 különböző nehézségi fok.

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr512537539

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Top 10 ingyen játékok 2011.02.01. 12:11:03

1) Quake Live : A szoftvernek az ingyenes verziója számos térképet tartalmaz, ám évi 24 dollár ellenében további pályákhoz férhetnek hozzá a felhasználók, sőt 48 dollárért akár saját szerver konfigurálására is lehetőségük van a regisztrált tagoknak Qua...

Trackback: Karácsonyi ingyenjátékok minden stílusban - Numlock Holmes 2010.12.25. 11:31:25

Kikapcsolódás képpen, vagy esetleg a karácsonyfa alá csempészett új számítógép kipróbálásához jól jöhet ez a kis játékösszeállítás ami mindenkinek garantáltan kellemes perceket szerezhet. Mindegyik játék teljes verziós, ingyenes kiadás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peptid 2010.12.28. 12:50:39

A S.W.I.N.E-hoz nincs valahol szinkron? Régen még a magyar verzióm volt, csak tönkrement a cd.

numlockholmes 2010.12.29. 17:14:42

@Peptid: Magyar változat itt - ez 2 cd-s, szintén ingynes (?):
CD1: www.megaupload.com/?d=5825DZ5O
CD2: www.megaupload.com/?d=8VAADW3S

Gépember · http://gepembernaploja.blog.hu/ 2010.12.30. 15:02:41

Jó összeállítás a Karácsonyra kapott gépekhez :)

Beraktam a linket a "Számítógépet kaptam ajándékba - hogyan tovább" sorozatba :)

numlockholmes 2010.12.31. 20:10:02

@Peptid: A magyar változatos S.W.I.N.E játék játszásához bent kell hagyni a CD-t a meghajtóban. Ha ezt nem szeretnéd, csak simán "telepíted és használod" módszert akarod alkalmazni, akkor www.megaupload.com/?d=PN851X90

süti beállítások módosítása