Egyes találgatások szerint 2011-ben a Microsoft egy új logót tervez bevezetni. Az új kinézet egy Microsoft Global Exchange nevezetű rendezvény egyik videóján volt látható pár másodpercre. A logónak érdekes a formája - míg oldalról össze-vissza görbült alakzatnak látszik, addig előnézetben összeáll egy jól megszokott formává. 

A dolog hírértéke szerintem a "ki a francot érdekel"-hez közelít a leginkább, de fontos volt megemlíteni, mert a most következő "mi a francra jó ez" weboldal hasonló dolgokat művel: A Slide View Generator (oldalnézet generátor) egy beírt szó oldalnézeti párját adja. Minden betű oldalnézetben egy másik betű is lehet - hasonlóan, mint a fenti Microsoft logó, ami oldalnézetben egy másik alakzat - így lehet szópárokat keresni angolul... A WEBSITE szó például oldalról OBSCENE. Elképesztően sok elmebeteg webes dolog létezik...

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr892203641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása