Régi elfeledett Microsoft termék a ChristmasTheme 2004, ami az XP-hez egy szép, kicsit talán giccses (mit várunk karácsonykor) témát ajándékoz nekünk. A kiegészítő letölthető a Microsoft oldaláról.

Sikeres installálás után a "Vezérlőpult / Megjelenés és témák / A számítógépen használt téma megváltoztatása" menüpont alatt állíthatjuk be az új bőrt Windowsunknak.

1x

Amit először észreveszünk az a háttércsere. Megváltozik még az egerünk kinézete is: Egy feltartott kezű (kicsit Sieg Heil beütésű) mikulást kapunk, amivel klikkelgethetünk az új ikonjainkra: A Dokumentumok helyett egy ajándékkal teli tasak fogad, a Sajátgép helyett pedig egy befagyott számítógép (milyen meglepő egy Windows társaságában nemde?)...

A bejelentkezési hang is megváltozik: a jól ismert dallam helyett a Jingle bells szól.

2x

Íme az ikonok:

5x

Egy másik, végre igazán szép része a csomagnak a képernyőkímélő, amely egy éppen ajándékosztás közepén járó, össze-vissza repkedő Mikulást életét mutatja be:

xmas_screen


A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr411617153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása