A Need For Speed imádók egyik kedvence a mostantól ingyenesen letölthető, abandonware kategóriába került Hot Pursuit 2. Temérdek játékmód, kitűnő grafika, zene, rendőrök, helikopteres üldözés - de többet nem is mondok...

NFS HP2 Letöltése

Karácsonykor megy a pörgés, játszás - de nincs erős gépünk, nem szeretünk órákat várni a telepítés befejezéséhez... Valaki a lövöldözős játékokat szereti, valaki az autóversenyeket. Mi a helyzet akkor, ha a kettőt kombináljuk? A REVOLT nevű autóverseny pont ezt kínálja. Vicces kis távirányítós autók életébe csöppenünk, amint épp keresztülszáguldanak a lakótelep utcáin, vagy egy múzeumban esetleg a sarki boltban.

 Ha nem lenne elég a versenyre, az utcán szaladgáló kutyákra, koncentrálni, ezt még megfejeljük egy kis egymásra lövöldözéssel. Mindenféle power-upokat szedhetünk fel: valamelyik vízibombát ád nékünk, valamelyik egy olajfoltot helyez el a mögöttünk jövő távirányítós autó részére, de van elektromos sokkoló is amely a közvetlen mellettünk elhaladó ellenfeleket kiüti. A játék abandonware, mindössze 40 mb (telepítve 120 mb), ami nagy szó ahhoz képest, hogy 12 gyönyörű pályát, pályaszerkesztőt, és vagy 8 féle játékmódot tartalmaz. Nincs két egyforma pálya - nem úgy dolgoztak a készítők, hogy a már meglévő textúrákat és 3D alakzatokat felhasználták több pályánál, hanem mindegyikhez újat készítettek. Íme egy videó:

Revolt Letöltése

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr601617033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subdiaz 2010.12.30. 15:42:54

A Revolt-ot imádtam anno. NFS-ből a kedvencem nekem az Underground 2 volt, és az is marad :-)

süti beállítások módosítása