Íme az első videó a Google új operációs rendszeréről, a ChromeOS-ről, ami egy nyílt forráskódú ingyenes rendszer, amely csak egy böngészőt foglal magában (nincs asztal, nincs várakozás bootoláskor, nincsenek segédprogramok), mindent online végezhetünk el - az irodai munkától az online csevegésen át a videók/képek nézegetésén keresztül a játszásig. Minden online tárolódik, legtöbbjük a Google szolgáltatásain (Gmail, GDocs, Picasa, Youtube ...), de akad köztük Microsoftos szolgáltatás is (Office Online, és egyéb Windowslive szolgáltatások).

Aki több videót szeretne megtekinteni az új oprendszerrel kapcsolatban, vagy netán nem a lent mutatott rövidített videót, hanem a teljes 1 órás bemutatót szeretné megnézni az menjen a ChromeOS youtube csatornájára: https://www.youtube.com/user/googlechrome

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr971539063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása