Akkor küldöm e-mailben az új programomat. Oh várj, a freemail nem enged 20 mb-nál nagyobb fájlokat. Oké használom a régi citromailom. Milyen üzenet fogad: "Service Temporarily Unavailable". Szuper. Nyitok egy új gmail-t. Ne már - a gmail biztonsági okokból kifolyólag nem engedi a .exe kiterjesztésű fájlok küldését. Mi marad? Ezek: Próbáltam összegyűjteni a legjobb, leghatékonyabb fájlmegosztókat, amelyek reklámmentesek:

FileSavr.com - Egyszerű kezelőfelület, egy fájl max 10 Gb, korlátlan ideig megőrzi a feltöltött anyagot.

MegaUpload.com - Regisztráció után minden korlátlan!

SendUit.com - Rengeteg lejárati idő közül választhatunk (30 perc, 60 perc ... 1 nap),  maximum egy hétig őrzi meg a fájlokat. Gyors linkcseréhez ideális. Reklámmentes.


A bejegyzés trackback címe:

https://numlockholmes.blog.hu/api/trackback/id/tr701416636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subdiaz 2010.12.30. 15:40:41

Azért annyit még hozzátennék, hogy lehet GMail-en is küldeni futtatható fájlokat. Ugye elvileg azért nem lehet, mert "biztonsági kockázatot jelentenek". Ha becsomagolod, attól még látható a tartalma, a fájlnevek és kiterjesztések, akkor is, ha jelszót raksz rá. Viszont, ha becsomagolod és átnevezed mondjuk .doc-ra, akkor egy hibás, nem kompatibilis szövegfájlnak fogja gondolni, és simán el lehet küldeni! Próbáljátok ki: 1) becsomagolni .rar-ba, 2) átnevezni .doc-ra. És elküldi a GMail, visszabeszélés nélkül :-)

numlockholmes 2010.12.31. 18:58:30

@subdiaz: No igen - ez a túloldaltól is függ, ha pl a nagymamám ülne ott, akkor nem tudna mit kezdeni azzal, hogy "nevezd vissza a fájlt exe-re" - mivel ő a számítógépet búgó masinériának nevezi :)

subdiaz 2010.12.31. 19:06:42

Ezzel totál egyetértek, de ha a Te példádat nézzük, akkor a data.hu / mediafire / rapidshare /addát.hu usw. sem jó megoldás, mert akkor azt sem fogja megjegyezni, hogy "és akkor másold be a linkeket flashgetbe, aztán a .01-eset kijelölve illeszd össze őket totalkomcsiban majd csomagold ki és írd be a jelszót...".

Az átlag user semmit (!) sem ért. Ismerek olyan 45 éves középvezetőt, akinek a flashplayerrel vannak gondjai. "De és akkor mit kell tenni, amikor kírja, hogy nincs adobe reader flash player vagy mi, meg kiírja hogy töltsd le és telepítsd fel a legújabbat, rákattintok és ott egy rakás angol izé meg hogy "yes" vagy "no" és akkor mit kell?"

Na neki próbáld meg elmagyarázni a mediafire meg a rapidshare előnyeit a gmail kontra nevezd át dologgal szemben. Esélytelen :-)))

Viszont a cikk jó, és egyet is értek vele.

süti beállítások módosítása